Pinkfest

Har ar alla mina nya och goa vanner:)
Bilden ar fran igar nar vi hade pinkfest

Jag lever faktiskt!

Jag vet att jag har varit dalig pa att uppdatera har pa bloggen men det har varit valdigt begransad atkomst av den varan. Nu befinner vi oss i Swakopmund som ligger i Namibia. Det kanns faktiskt inte som att man ar i afrika langre, det ar en valdigt tysk stad med manga vita invanare och forutom att prata engelska har sa pratas det valdigt mycket tyska. Arkiteturen ar ocksa av det tyska slaget.
Igar hade jag fullt upp fran tidig morgon tills sena natten. Jag borjade dagen med att aka pa en delfintur, dock sag vi knappt nagon delfin (jag sag tva fenor). Salar och pelikaner vart det fullt av, vilket ocksa var trevligt. Pa baten serverades det ol, champange, cherry, ostron och annat tilltugg.
Pa eftermiddagen akte jag fyrhjuling i oknen. Namibia har den aldsta oken i varlden. det var riktigt kul och haftigt. Pa kvallen var det den traditionella pinkfesten dar alla maste kla sig i rosa.  Vi borjade med att ata en utsokt maltid med biffar, kokt potatis, coleslaw, tatziki, farskt brod och en god sallad. Efter maltiden tog vi oss nagra ol och glas med vin! (jag har lart mig att dricka rod vin) For att sedan vandra in pa hotellets bar dar man hade prytt allt med rosa:) Denna tillstallning lockar alltid massor av folk och i sin ordning kom det MASSOR av folk. Det var en sjukt rolig kvall men visst kanner man av det idag.
Mycket har hant sedan sist jag skrev, vara kara vanner har akt hem for lite mer en vecka sedan. Att ta farval av dem var riktigt jobbigt... Foll faktiskt nagra tarar men jag hoppas att dem flesta kan komma pa atertraffen i maj.
Sedan har vi varit pa mer safari, i Etosha parken men jag tycker det var sadar om man jamfor med masai mara och ngorong kratern. I vilket fall som helst sa fick vi se bl.a. massa lejon och en noshorning.
Snart ar det dags for hemfard, bara tva veckor kvar! Det kanns bade jobbigt men samtidigt sa har jag sa mycket fint som vantar hemma. Jag tanker framfor allt pa min lilla Rut:)
varma kramar fran afrika!

Viktoria fallen

Nu ar vi i Viktoria fallen som ligger i Zimbawe, vi kom hit igar eftermiddag och jag kan redan saga att jag alskar detta stalle! Trevliga manniskor, fin miljo och billig ol. Idaghar jag och Linnea akt helikopter! Det var en riktigt haftig upplevelse och det var kul att se Viktoria fallen fran det perspektivet.
Annars har jag inga andra aktiviteter inplanerade forutom sunset cruise som vi alla ska aka med pa som ar imorn. Da ska vi dricka gott och aka bat. Det blir sakert nice.
Snart ska jag nog ga och pressa lite i poolen, maste battra pa min branna. Kan inte komma hem till Sverige och vara blekare an pappa och Maria Falk.

Hakuna matata! 

Jambo!

ANTLIGEN! Har jag fatt tillgang till internet! sa nu har jag fatt sett bilden pa mitt lilla syskonbarn, RUT! Varldens sotaste! Jag vill bara aka hem och gosa med henne!
Nu ar vi i Zambia, vi anlande igar. Har ska vi vara i en natt till sen ska vi aka mot Zimbawe och viktoriafallen. Da stundas nagra dagar fyllda med adrenalin. Man kan hoppa bungyjump, forsranna, aka helikopter, vandra med lejon m.m. Dock vet jag inte riktigt om jag kommer vaga ge mig in pa nagot sant.
Idag kommer 13 nya resenarer, ska bli spannande och se hur dom ror om i grytan:) Och om en vecka kommer 16 pers lamna oss. Det kommer bli jobbigt kanner jag redan nu!

Pussochkram!

Malawi

Nu befinner jag mig i Malawi. Vi bor pa en riktigt schysst camping brevid malawi sjon.
Vi har varit har i 3 natter och vi ska stanna i tva till sen bar det vidare mot nasta destination som jag faktiskt inte riktigt har koll pa:)
Vadret har ar riktigt varmt, sakert en 35 grader. Dock ar det lite kallare idag, ca 28 skulle jag tro. Inatt kom varldens askvader med en rejal skur men nu har det slutat regna som tur ar. For ikvall ska vi ha grisfest med hatt-tema. Vi har bestallt en hel gris som vi ska mummsa pa sa nu star ett gang afrikaner och grillar den at oss.
Jag har kopt en valdigt ful hatt till kvalles temafest. Hoppas att jag kan lagga upp bilder fran kvallen sa smaningom.

Annars ar allt bra har, alla ar sa gott som friska och vara magar har slutat att krangla:)

Hakuna matata !

RSS 2.0