Vithajsdyk!

Igar kan vara en av dom basta dagarna pa hela resan. Vi var ute pa vithajsdyk! Sa haftigt. Man sitter i en bur som ar en bit ner i vattnet (som var kallt! 17 grader) sa man ar inte mer an ett par cm fran hajarna.
Pa kvallen var det fest (som vanligt), vi firade vickan som fyllde 21 ar. Ikvall blir det avslutningsmiddag och fest. Nu ska jag ga och shoppa lite!

Ses snart! hej hopp!

Kap staden!

Kap staden kan vara den basta staden jag har varit i. Finns stort sortiment av resturanger, barer och affarer. Sa nu ar det slutspurten med shoppingen:) Hittade fina presnter till Rut och Vilma igar!
Igar kom vi fram runt tre tiden, vi bor pa Long street som ar en av dem mest popularaste gatorna har som ar fylld med barer sa ni kan ju gissa vad jag hade for mig igar/natt/morgon... Skoj vart det men man kanner av sviterna fran igar. Idag blir det dock lugnt eftersom imorn ar det dags for VITHAJSDYK! Ska bli sjukt spannande, hoppas att jag inte dor! Pa kvallen ska vi fira Viktoria som fyller ar imorn. Det blir resturangbesok och drinkar vid havet:)
Sa jag ser fram emot morgondagen!

Soliga halsningar fran kap staden!

Faster och Moster Karin!

Nu har jag aven blivit faster, till en liten Vilma! Detta kanns fantastiskt!
Nu ar vi i sydafrika och har trvis jag bra. vacker miljo som vanligt med trevligt folk! Vi har varit tva natter i orange river, vilket var ett fint stalle och nu ar vi i en stad utanfor kap staden. Idag har vi varit pa vinprovning och aven besokt den sydligaste platsen i afrika. Dar aven atlanten och den indiska oceanen mots. Imorn rullar vi vidare mot kap staden men innan vi entrar staden sa ska vi kolla pa pingviner och aka till godahopsudden. I kap staden ska vi besoka kakstader, vithajsdyka och forhoppningsvis blir det ett besok pa robben island, dar nelson mandela satt i fangenskap.
Ses snart for om en vecka ar jag pa svensk mark!

RSS 2.0